ELud osaa.
ELud osaa.Kuva: Miia Lahtinen

Aura Vasama ja Elud varmaan juniorikultaan

Äitinsä puolelta Kempin hevossukua oleva Aura Vasama voitti junioreiden suomenmestaruuskullan hevosellaan Elud (Clinto – Heartbreaker).

”Päätimme mennä rata kerrallaan. Ensimmäiselle radalle vähän jännitti. Siinä alku oli hyvä, mutta sitten menetin vähän hallintaa. Toinen kierros oli ainakin viime vuoteen verrattuna parannus”, viime vuonna viimeisellä kierroksella mitaleilta pudonnut Vasama analysoi tyytyväisenä.

Hevonen on tullut kolmisen kuukautta sitten Rodrigo Almeidalta.

”Kun istuin Eludin selkään, se tuntui heti oikealta. Se on niin rehellinen hevonen ja kaikki toimii. Se on vähän erikoinen, sählä ja hassuttelija, mutta niin ihana”, Vasama sanoi.

Myös Vasaman valmentaja Henrik Ehrnrooth oli tyytyväinen.

”Hermot kestivät loppuun asti. Tämän jälkeen mennään pienempää, nyt meillä on tarkoitus vain oppia ratsastamaan. Jätämme PM-kilpailut suosiolla väliin”, Ehrnrooth kertoi.

Himmeämmistä mitaleista järjestettiin uusinta. Elena Davis-Kerppola Calle Coolilla sai kahdella puomilla pronssin, ja hopealle nousi uusintaan jälkimmäisenä lähtenyt Hattel Horsen oppilas Faris El-Dhahi hevosellaan  yhden puomin radalla

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi