Vaalipaneeli luvassa sunnuntaille.
Vaalipaneeli luvassa sunnuntaille.Kuvakollaasi HU

Ensi sunnuntaina Teams-vaalipaneeli SRL:n puheenjohtajakandidaateille

Suomen Ratsastajainliiton marraskuun alun hallitusehdokkaiden kyselytilaisuus jäi ehdokkaiden runsaan lukumäärän takia pintaraapaisuksi. Hevosurheilu järjestää sunnuntaina uuden tilaisuuden.

Osa puheenjohtajavaaleissa ehdolla olevista olivat sitä mieltä, että SRL:n tilaisuus jäi pahasti kesken ja he toivoivat vielä yhtä tilaisuutta. 

Suomen Ratsastajainliitolta kysyttiin, onko puheenjohtajaehdokkaille mahdollista järjestää vielä aivan oma tilaisuutensa, mutta vastaus oli, että tällaista mahdollisuutta ei aikataulusyistä ole.

Näin tilaisuus päätettiin pitää Hevosurheilun järjestämänä Teams viestintäalustalla ensi sunnuntaina 19.11. klo 15–17.

Vaalipaneeli tulee olemaan, kuten SRL:n vaalivaliokunnankin järjestämä, Teams-etäpalaveri. Siihen ovat vapaita osallistumaan kaikki. Kysymyksiä voi lähettää etukäteen lauantaihin asti sähköpostitse: leena.alerini@hevosurheilu.fi ja viestinä facebook.com/hevosurheiluratsastus ja sunnuntaina paneelin aikana Teams-viestinä linkin kautta. Nimettömiä kysymyksiä ei oteta huomioon.

Hevosurheilu Ratsastuksen

SRL:n puheenjohtajaehdokkaiden keskustelu

Sunnuntaina 19.11. Teamsissä klo 15–17. 

Linkki täällä

Mukaan on vapaa pääsy.

Tilaisuus nauhoitetaan.

Kaikki neljä ehdolla olevaa, istuva puheenjohtaja Marjukka ManninenAnnaliisa Aarnio-WihuriKari Kallonen ja Tarja Teräväinen, ovat lupautuneet mukaan keskustelemaan.

Manninen tosin varauksella, sillä hän on sunnuntaina Mexico Cityssä FEI:n vuosikokouksessa Suomen edustajana. Aikataulua on kuitenkin yritetty muokata niin, että se mahdollistaa osallistumisen Manniselle. Alkamisajankohta hänelle on aamulla klo 7 Meksikon aikaa, ennen FEI:n kokouspäivää.

Koska tilaisuus ei ole sidottu SRL:n vaalivaliokuntaan, myös Aarnio-Wihuri pääsee kertomaan omista teemoistaan. 

”Ja mikäli vielä joku musta hevonen ehdokkaissa on, niin mukaan vaan! Ei hänenkään kannata odottaa vaalisunnuntaille!” Teräväinen puolestaan kannustaa.

”Kaikki etukäteen annettu tieto on aina hyväksi.”

SRL:n sääntömääräinen syyskokous järjestetään Scandic Helsinki Aviacongressissa hybridikokouksena 26.11. alkaen klo 11. Sitä edeltää lauantain ratsastusfoorumi. 

Päivitys 16.11. klo 20 lisätty Teams-linkki

Päivitys 17.11. klo 14 korjattu päivämäärä faktalaatikossa

SRL:n puheenjohtajat: 

1998–2000 Tom Gordin 

2001–2002 Martti Perho 

2003–2004 Jonas Borup 

2004 Leena Valtanen

2005–2008 Tapani Peltonen 

2009–2011 Jukka-Pekka Leskinen 

2012–2014 Laura Airaksinen 

2015–2017 Laura Airaksinen 

2018–2020 Mikael Forsten 

2021–2023 Marjukka Manninen 

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi