Tässä on istunta. Se on hyvä. Mutta se voi aina olla vielä parempi.
Tässä on istunta. Se on hyvä. Mutta se voi aina olla vielä parempi.

Istunta kuntoon ja ruotsalaishuipun opit käyttöön

Onko istuntasi virheetön?

Onneksi olkoon, kuulut häviävän pieneen joukkoon! Olet ratsastaja, jonkalaista 20 vuotta asentovirheitä korjannut ratsastuspilates-ohjaaja Aira Toivola ei ole vielä nähnyt.

Tosiasiassa istuntaan kannattaa panostaa, vaikka olisi jo huipputasonkin tekijä. Näin vakuuttaa Aira, joka on tämänkertainen Personal Trainerimme.

Kun istunta on fiksattu niin tehokkaaksi, vakaaksi ja samanaikaisesti rennoksi, että kentaurimielikuva ei tunnu kovin kaukaa haetulta, voikin pistää täysillä täytäntöön Rolf-Göran Bengtssonin neuvot. Nekin löytyvät tästä samaisesta perjantain Hevosurheilu-lehdestä.

Rolf-Göran sanoo, että kun laukkaa esteelle eteenpäin, tulee monta asiaa tehtyä paremmin.
Hevosen saa suoremmaksi, tuntumalle ja yhteys ratsastajaan säilyy. Kun tämä tehdään tasapainossa ja kontrollissa, se on ruotsalaisten voittavaa tyyliä.

Symmetriaa ei kuitenkaan kannata liikaa havitella, se on pelkkä haavekuva! Ihanaa, että fysioterapian isä, maestro Jarmo Ahonen kertoo kolumnissaan että näin on, ja kertoo myös, että miksi näin on.

Istunta auttaa suuresti kun kiivetään sellaisten hevosten satulaan kuin Emmanuel (tai varsinkin sen emä, joka hyppi ja pomppi ja heittäytyi varmemmaksi vakuudeksi vielä makuulleenkin, jos ei viesti hyvällä mennyt perille).  Kansainvälisistä kansista ja kirjoista tämä ihmeellinen eläin löytyy rodulla "Soumalainen puol iverinen FWB",  ja sen synnyinmaaksi on merkitty Hollanti. Noh, kannattaa ehkä tarkistaa faktat Hevosurheilusta.

Entä suomalaismenestys MM:issä?

Puheenjohtaja Mikael Forstén toteaa suorasukaiseen tapaansa, että penkkiurheilija odottaa aina mitalia.

Tämä kaikki ja paljon paljon muuta on perjantaina 28.9. tilaajiemme postilaatikossa ja digitilaajiemme näytöillä.  Varaa aikaa, keitä kahvit ja kellahda sohvalle nauttimaan mahtavasta ratsastuksen lukupaketista!

.... Eikö sinulle vielä tule Hevosurheilu?  Nyt kannattaa korjata tämä puute. 30 euron tarjous on edelleen voimassa. Varmista se itsellesi täältä.

Valaisevia lukuhetkiä!

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi