Janna Jensen kävi Ainossa viimeistelemässä hyvillä tuloksilla.
Janna Jensen kävi Ainossa viimeistelemässä hyvillä tuloksilla.Kuva: Leena Alerini

Jensen viimeisteli voitokkaasti Ainossa - "Kaikki meni suunnitelmien mukaan"

Ratsastuskeskus Ainon esteratsastuksen kansalliset kilpailut olivat Janna Jensenin hallintaa. Somerolaisratsastaja otti pääluokan molemmat sijat.

9-vuotias Hamont (Durrant - N-Aldato) oli ykkönen sekä perjantain että lauantain 140-luokassa, ja 12-vuotias Julie v.d. Verbindingshoeve (Kashmir van Schuttershof - Kannan) sijoittui lauantaina toiseksi.

"Meillä oli alun perin ajatus lähteä Ruotsiin, mutta olisi tullut niin pitkä reissu. Nuoret olisivat olleet tekemättä mitään sen aikaan, joten kun saatiin Ainoon 140-luokat niin päätin, että käydään päiväseltään siinä. Ei häiriinny muut hommat."

Hamont on Jensenin mukaan ottanut 4,5 vuoden odotuksen jälkeen henkisen kasvun, ja hevonen on nyt radalla ratsastajan kanssa. Se on Julieen verrattuna laadukkaampi, mutta se on vielä uransa alkutaipaleella, joten Jensen varjelee sitä ja kehittää hevosta hiljalleen.

"Tämä toimi oikein hyvänä viimeistelynä kohti SM:iä. Kaikki meni suunnitelmien mukaan, Hamont sai kaksi hyvää luokkaa ja Julie hyppäsi yhtenä päivänä."

Vajaan parin viikon kuluttua Seinäjoella alkaviin mestaruuskarkeloihin Jensen lähtee molemmilla hevosilla ja katsoo, kumpi jatkaa viimeisiin tehtäviin. "Julie on kokeneempi ja teki PM:ssä vastaavaa, mutta molemmat ovat hyvässä vireessä ja vedossa. Kädet ristiin, että se säilyy."

Jensen lähtee Seinäjoelle kultamitali mielessään. "Ei arvokilpailuihin mennä osallistuman. 7 vuotta edellisestä kullasta, olisi korkea aika saada uusi."

Katso kaikki Ainon tulokset täältä.

https://www.youtube.com/watch?v=uvtVquhtLak

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi