Puheenjohtaja Kari Kallonen vakuuttaa, että asiat uudessa Suomen Hevosurheiluliitossa edistyvät kovaa vauhtia.
Puheenjohtaja Kari Kallonen vakuuttaa, että asiat uudessa Suomen Hevosurheiluliitossa edistyvät kovaa vauhtia. Leena Alerini

"Meillä kaikki ovat tasa-arvoisia" - Kari Kallonen kertoo, että uusi liitto koostuu eri alojen jaoksista

Viime talvena perustetun Suomen Hevosurheiluliiton rakentaminen etenee harppauksin, vakuuttaa liiton puheenjohtaja Kari Kallonen.
Julkaistu

”Kyllä, nyt kun on saatu nettisivut toimimaan niin jokainen voi käydä itse tutustumassa tavoitteisiimme. Koko liittohan rakentuu jaoksista. Meillä kaikki ovat henkilöjäseniä ja tasa-arvoisia. Kun liityt Hevosurheiluliittoon, valitset samalla jaoksen, johon haluat liittyä, tai, jos mielessäsi on jokin tärkeä hevosmaailman ryhmä, joka vielä puuttuu – niin voit perustaa uuden jaoksen itse!” Kallonen kertoo innoissaan.

Mistä eri jaoksista liitto koostuu tällä hetkellä?

”Meillä on Harrastajat-jaos johon tietenkin ovat tervetulleita kaikki, lajista ja harrastustavasta riippumatta. Sitten Talliyrittäjillä on oma jaoksensa ja Hevoskouluttajilla omansa. Verkkojulkaisujaokseen ovat tervetulleita kaikki, joita kiinnostaa tuottaa tekstiä, kuvia ja videoita hevosista. Verkkojulkaisujaosta vetää kirjailija Kikka Seppä. Pienkilpailujaoksen alle tulee monta pienempää ratsastuksen lajia, kuten maastotaitoratsastus, lännenratsastuksen vauhtilajeja, koulu- ja esteratsastuksen virtuaalikisat, ehkä laukkaurheilu jne. Meillä oli juuri palaveri Pekka Larsenin ja Aisa Aarnio-Wihurin kanssa, ja Pekka oli kovin innostunut tästä vähän erilaisesta kilpailupuolesta."

”Eikä siinä vielä kaikki. Oppilaat-jaos on tarkoitettu ihan kaikille eri kouluissa hevosalaa opiskeleville. Tutkimus ja hyvinvointi -jaoksen haluamme pitää tiukasti sellaisena, että kaikki hevosen hyvinvointiasiat perustuvat tutkittuun tietoon. Fysiikkahoitajat-jaokseen voivat liittyä vaikkapa hierojat, osteopaatit, fysioterapeutit tai kraniohoitajat.

”Ja kuten sanottu, jos tuntuu siltä, että joku tärkeä ryhmä puuttuu jaoksista, niin tervetuloa perustamaan sellainen! Meillä on tietenkin myös ruotsinkielinen jaos erikseen, jos joku kaipaa tietoa ja samanhenkisten yhteisöä omalla äidinkielellään.”

Kallonen kannustaa kaikkia ottamaan yhteyttä ja tulemaan mukaan toimintaan.

Vuosittainen jäsenmaksu on 29 euroa. Neuvottelut jäsenen erillisestä vapaaehtoisesta vakuutusturvasta ovat loppusuoralla.

https://www.suomenhevosurheiluliitto.fi/

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi