Viimeinen estekin puhtaasti!
Viimeinen estekin puhtaasti!Kuva: Miia Lahtinen

Rannan Ruhtinas suomenhevosten kärkeen

Linda Yli-Ketelä otti vakuuttavasti kaksoisvoiton suomenhevosten mestaruuksien ensimmäisessä osakilpailussa Alahärmän Powerparkissa tasolla 110-senttiä.

Suurin yllätys koettiin heti alkuun, kun hallitseva mestari, Marja Tetri-Rantasen Niisun Nestori pudotti yhden ja pysähtyi kerran katsoessaan estettä.

Johanna Mikkola oli rakentanut radan, jossa oli pitkiä linjoja, jotka todella pistivät suomenhevoset ja heidän ratsastajansa kokeeseen. Ainoalla puhtaalla radalla tehtävistä selviytyi Yli-Ketelä Rannan Ruhtinaalla. Yhden pudotuksen ratojakin tuli vain kolme: Yli-Ketelä Pikku-Jätkällä, Maija-Riikka Pellikka Viikingillä ja Riikka Harjula Suvi-Jutulla.

”Oli Rannan Ruhtinaalle sopiva rata, oli tekemistä. Pääsin ratkaisemaan kaikki linjat juuri niin kuin olin suunnitellut”, Yli-Ketelä iloitsi. ”Tää on hyvä hevonen, jonka kanssa huominen 120 ei hirvitä.”

Kaisu Västinsalo omistaa lauantain sekä ykkösen että kakkosen. Hän oli jo aamulla uskaltautunut miettimään lehdistökommentit menestyksen varalta.

”Päätin, että sanon, että nyt on ihmisen hyvä olla”, Västinsalo hymyili.

Tulokset tässä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi