MER-tulos saatiin heti.
MER-tulos saatiin heti. Kuva: Leena Alerini

Sanna Siltakorvelle MER-tulos Strzegomissa – myös Veera Manninen aloitti kauden

Pariisin olympialaisiin tähtäävä kenttäratsastaja saavutti Puolassa haluamansa, vaaditun minimum eligibility requirements - eli MER-tuloksen hevosellaan Bofey Click.

Siltakorpi osallistui ruunalla 4* lyhyeen kenttäkilpailuun sijoittuen 19:nneksi yhteistuloksella 50 virhepistettä. Luokan voitti Belgian Tine Magnus / Dia van het Lichterveld Z.

Tulokset täällä

”Nyt sain sen heti alta pois”, Siltakorpi kertoo SRL:n tiedotteessa.

Ratsukko suoritti koulukokeen tuloksella 35,6 virhepistettä, sai rataesteillä kaksi pudotusta ja maastokokeessa 6,4 virhepistettä ylitetystä ihanneajasta.

Nyt Siltakorpi jatkaa ”varovaisen A-pläänin noudattamista”, hevosten ja huippu-urheilun parissa kun aina pitää olla varautunut kaikkeen. Hän keskustelee vielä kotivalmentajansa Elmo Jankarin kanssa, mutta seuraava kilpailu voisi olla Wiesbaden toukokuussa.

Myös Suomessa talven viettänyt Veera Manninen avasi kilpailukautensa Pariisiin tähtäävällä Sir Gregillä. Ratsukko aloitti astetta helpommassa luokassa, kolmen tähden lyhyessä kisassa, sillä edellisestä kilpailusta on lähes yhdeksän kuukautta. Lopputulos oli hyvä, onnistunut koulukoe, yksi pudotus rataesteiltä ja muutaman sekunnin ihanneajan ylitys maastossa.

”Yliaikaa tuli jonkin verran, mutta me lähdettiinkin hakemaan sellaista helppoa ja selkeää rataa, ja saimmekin oikein hyvän kokonaisuuden”, kertoo Veera Manninen.

Manninen jää hevosineen Strzegomiin palauttelemaan ja valmistutumaan seuraavan kisaan parin viikon kuluttua. Silloin tavoitteena on neljän tähden luokka ja Pariisiin vaadittavan MER-tuloksen saavuttaminen tältä vuodelta. Tulosvaatimuksella varmistetaan, että ratsukot ovat olympialaisten vaatimalla tasolla.

Tulos täällä

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi