Senioreiden ja U25-nuorten yhdistelmäjoukkue oli Nordic Balticissa kullan arvoinen. Senioreita ovat Marina Ehrnrooth ja Janna Jensen ja alle 25-vuotiaita Elena Hietanen ja John Antell.
Senioreiden ja U25-nuorten yhdistelmäjoukkue oli Nordic Balticissa kullan arvoinen. Senioreita ovat Marina Ehrnrooth ja Janna Jensen ja alle 25-vuotiaita Elena Hietanen ja John Antell.Kuva: Leena Alérini

Senioreiden estejoukkue soitatti Maamme-laulun

Suomen senioreiden ja U25-ikäisten nuorten seka-estemaajoukkue järjesti riemukkaan yllätyksen perjantaipäivän päätteeksi Ypäjän Nordic Baltic -mestaruuskisoissa.

Ruotsi ja Tanska olivat paperia kun Suomen joukkue ratsasti kultamitalin.  Yleisö eli joka sekunnin mukana siniristilippuja liehutellen. Yleisö, joka oli tosin pieni, mutta asiantunteva, sillä se koostui koronarajoitusten takia vain kilpailijoista ja heidän tukijoukoistaan.

"Historiallinen hetki!" riemuitsi joukkueenjohtaja Markus Backlund puoliso Sannan hymyillessä vieressä.

"Olisi ollut kiva ratsastaa mukana, mutta näyttää menevän paremmin kun pysyn poissa", Sanna Backlund totesi. Hänen työnsä (nuorten maajoukkueenjohtajana) häiritsevät harrastuksia (kilparatsastajana). "Näin on, mutta ei haittaa!"

Marina Ehrnrooth ratsasti henkilökohtaisen PM-kullan vuonna 2016, mutta edellisestä sennujoukkuekultamitalista on jo aikaa sen verran, että kukaan ei äkkiseltään muistanut milloin se oli.  Mutta oikeastaan yllätyksestä ei silti voi puhua, sillä joukkueen tekeminen oli hyvin varmaa.

Elena Hietanen ratsasti Shelbyllä parhaan kokonaistuloksen Ypäjän derbynurmen helteillä,  4-4-79,46.

Marina Ehrnrooth Evli Ellingtonilla, Janna Jensen Julie vd Verbindingshoevella ja John Antell Iscara del Masetilla tekivät 8 virhepisteen tulokset myös.

Kisa jatkuu huomenna lauantaina henkilökohtaisista mitaleista ja Suomi on hyvissä asemissa siinäkin kisassa. Jensen on toisena 8,76 virhepisteellä, Hietanen kolmantena (9,56) ja Ehrnrooth neljäs (10.43). Antell on kuudes (13.89).

Myös senioreille päätettiin tänään joukkueenjohtajien kokouksessa laskea tuloksiin mukaan kaikki radat. Pisteet kulkevat mukana näin ollen torstaista asti.

Tulokset täällä

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi