Taivas repesi juuri Silvolan Hemmingin suorituksen aikana.
Taivas repesi juuri Silvolan Hemmingin suorituksen aikana.Kuva: Leena Alérini

Silvolan Hemminki ansaitsi mestaruutensa

Suomenhevosten koulumestaruusfinaalin kuuma ryhmä, viimeiset viisi, tai oikeammin kuusi starttaajaa saivat säiden herran järjestämää viilennystä. 

Tehokkainta mahdollista, sillä kyllähän tämänkin lehden palstoilla on todettu, että runsas viileä vesi suoraan päälle kaadettuna (ilman hikiviilaa) on tehokkainta.

Silvolan Hemmingin kür-suorituksen aikana vettä tuli kuin saavista kaatamalla.  Katsojat juoksivat pakoon kuka mihinkin, mutta Elina Kuru ratsasti tyynesti naureskellen. Ukkosen jyrinän säestämä "uitettu koira" oli jo miltei koominen näky.

Se ei kuitenkaan estänyt Kurua ja Silvolan Hemminkiä esittämästä korkeaa vaikeusastetta onnistuneesti ja liikkumasta irtonaiseen tapaansa.

Lähimmäksi pääsi Anna Kärkkäinen ja Kulta-ahon Kasimir, joiden kohdalla tehtiin harvinainen ratkaisu.  Kun ohjelma oli ratsastettu, tuli ilmi, ettei musiikki ollut kuulunut kunnolla tuomarille eikä ratsastajalle. C-tuomari Kirsi Tuominen kysyi Kärkkäiseltä haluaisiko hän ratsastaa ohjelmansa vielä uudestaan kun musiikin kuuluvuutta on teknisesti parannettu. Toisella kerralla ratsukko jäi kultamitalista vain vähän.

Hessin Leevi ja Katja Kuokka ottivat pronssin.

Yhteistulokset

Kulta Silvolan Hemminki 139 605

Hopea Kulta-ahon Kasimir 139 438

Pronssi Hessin Leevi 139 273

Klo 18.16 ja klo 22.51 muokattu juttua Kirsi Tuomisen ja Anna Kärkkäisen osalta.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi