Eirin Losvik ja Daffodil's Flamenco lähtevät nuorten SM-estekokeeseen johtopaikalta.
Eirin Losvik ja Daffodil's Flamenco lähtevät nuorten SM-estekokeeseen johtopaikalta.Erja Andersson

SM-kenttäratsastus käyntiin koulukokeilla

Perjantaina aamulla kenttäratsastajat aloittivat urakkansa kaksipäiväisessä kilpailussa. Koulukokeet aloittivat vaativan B:n kilpailijat. Luokassa ratkotaan myös nuorten Suomen mestaruus.

Nuorten luokan johtoon ratsasti koulussa yhdeksikön sisääntulolla aloittanut Eirin Losvik ja Daffodil's Flamenco. Ratsukon virhepistemäärä jäi pistesaldoon -41,4. Toisena mitalipeleissä on Helena Kivelä ja Hearty Höjris.

1*-kilpailu käydään avoimena luokkana, ja estekokeeseen toiselta sijalta lähtee Ann-Niina Kiviniitty tammallaan Forerters Clara F.

Senioreissa estekokeeseen lähtee Sanna Siltakorpi kaksoisjohdossa, kun kokeneen konkarin, Lucky Accordin, rinnalle noussut Bofey Bridge, on johtipaikalla. Kolmannellaan hevosellaan, Bofey Clickillä, hän pitää hallussaan sijaa 5. Ratsastaja on edustanut Suomea MM-tasolla, mutta kotimainen mestaruusmitali heiltä uupuu senioreiden sarjassa. Aki Karhapää on mestaruustaistelussa Siltakorven perässä Ibis-A:n kanssa.

Useammalla hevosella mukana olevien ratsastajien tulee valita mestaruushevonen tämän päivän estekokeen jälkeen.

Kahden tähden tasolla kilpailtava senioreiden mestaruus on myös perinteinen Mannerheim-kenttäratsastuskilpailu. Estekokeet ratsastetaan iltapäivällä, ja maastokokeet ovat huomenna lauantaina iltapäivästä.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi