Ronja Salmi ja valokuvaaja Emmi Kähkönen (oik.) tutkivat painotuoretta uutuuskirjaa keskiviikkona Helsingin Kalliossa järjestetyssä julkistamistilaisuudessa.
Ronja Salmi ja valokuvaaja Emmi Kähkönen (oik.) tutkivat painotuoretta uutuuskirjaa keskiviikkona Helsingin Kalliossa järjestetyssä julkistamistilaisuudessa.Kuva: Totofoto

Ystäväni hevonen laukkaa kirjamessuille

Instagram, tv-sarja, blogi kaikki nämä olivat ennen kirjaa Ystäväni hevonen, joka julkistettiin keskiviikkona Helsingin Kalliossa.

Ronja Salmi korosti, ettei suinkaan ole kirjan ainoa kirjoittaja. "Se on syntynyt Ystäväni hevonen -blogin fanien kanssa."

"Instagram-tiliä seuraa yli 19 000 hevosharrastajaa", toimittaja ja käsikirjoittaja Ronja Salmi iloitsi. Seuraajat ovat päässeet valitsemaan kirjan 12 kappaleessa juonen muutokset Instagramin äänestysten kautta ja omilla ehdotuksillaan.

"Ilman Emmi Kähkösen kuvia tätä ei olisi myöskään syntynyt, niiden tunnelmassa ollaan hevosen lähellä ystäviä ja niin lähellä. Sen tunteen halusimme tällä kirjalla kertoa."

Kirjan vastaanottoa tekijät odottavat jännityksellä.

"Blogia seuranneet tuntevat tästä jo paljon, mutta aivan kaikki ei ole heillekään tuttua. Kirjasta löytyy yllätyksenä uusi jakso", Ronja Salmi paljasti.

Kirjaa ja sen tekijöitä odottavat kiireiset ajat. Runsaan viikon kuluttua Helsinki Horse Showssa on fanitapaaminen ja samana viikonloppuna Helsingissä on myös kirjamessut.

Aiheeseen liittyvää

No stories found.
logo
Hevosurheilu
www.hevosurheilu.fi